Vårbestyr …

Idag har jag jobbat med balkongen hela dagen. Plantor hit – krukor dit, gräva om jord – tillsätta gödsel. Det tog faktiskt hela dagen.

Hilda knackade på, det var trevligt att se henne igen. Hon nämnde något om att hon kanske kan komma till oss på tisdagarna. Vi får se. Det var i alla fall roligt att se henne och när hon talade om blommorna. Enligt henne var det regnet som förstört det mesta – men vi är glada att något överhuvudtaget levde.

Fick något sånär ordning på balkongen – sedan gick maken och jag ut på middag. Det har öppnat en ny italiensk restaurang i kvarteret – vi testade den. Så god mat, så bra service och till det pris vi tycker att vi vill betala.  Dvs. Två varmrätter, enorma, en flaska vin, en flaska vatten, en café expresso – ca 250 svenska kronor …

Vädret var så skönt att vi blev sittande en stund på balkongen i kväll – och jag tror att jag kommer att sätta mej där en ännu stund, efter att skrivit detta, innan det blir sängen ….

2 reaktioner på ”Vårbestyr …”

 1. Hej Marie!
  Vårbestyr låter märkligt…..själv har jag haft höstbestyr på balkongen; plockat ihop, klippt ner, slängt. Men din blomma fortsätter att blomma för fullt. Vi har ju haft väldigt fint väder och sol, så igår hade jag 25 grader varmt när jag kom ut på balkongen! Och tack för all gott som fanns kvar i kylen! Det blev en smarrig måltid. Allt är bra med er lägenhet. Lite post ramlar in, som vanligt. Inget än som jag tycker verkar vara ”viktigt”.
  Och inget barnbarn än. Nu är det bara 7 dagar kvar till slutdatum. Spännande!!! Tittade på fina bilder från Thailand i helgen, där yngste sonen och hans tjej just varit. Jag vill också resa till värmen!
  Ha det så skönt där nere och hälsa Jan!
  Kram/Annika

 2. Jo, det är lite upp o nervända välden – undrar om vi går upp ner också i förhållande till er … 😉

  Skall bli spännande med besked om ny liten bebis …
  Kram
  M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *