En gammal rutin …

Dagen började med att jag vaknade av att maken var uppe och stökade. Efter en stund så hörde jag att han kopplat upp datorn mot SR och ”Ring så spelar vi”. Då stapplade jag upp (har ju skrivit om att jag numera är som en tonåring …), men  ”Ring så spelar vi”  ville jag inte missa.

Vi hade en skön stund på balkongen med te, GD o Sveriges Radio. Maken tog en promenad och jag gick till ”Trädgårdsmästaren” för att inköpa Rosmarin och Timjan.  Konstaterade då jag skulle plantera dem att jag missat det mesta, dvs att det bör finnas jord och krukor. Visserligen hade vi fått tillbaka våra blomlådor från Hilda, men inte föränn jag skulle plantera så såg jag att det fattades några av de stora blomlådorna. Så planteringen får anstå tills nästa vecka.

Men det var ju lördag så maken o jag bänkade oss framför TV:n och en svensk serie som vi har på dvd …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *