På väg …?

Nu har det flutit mycket vatten under broarna. Kommer inte ihåg hur mycket jag skrivit tidigare.

Nu har vi alla dokument som ger oss tillåtelse att lämna bostaden, vi ska samlas på stora Stadium. Den som kör oss har rätt att köra tillbaka.

Vi har fyllt i en massa dokument – och fler blir det innan vi får sätta oss i de bussar som ska ta oss till flygplatsen. Detta har vi hört från de som lämnade för en vecka sedan. Vi har biljetter med SAA (South African Airways) från Kapstaden till Frankfurt.

När vi kommer kommer dit har vi fått höra att det är stenhård kontroll att man har biljetter vidare – liksom hotell om inte flygresan sker samma dag.

Vi har flygbiljetter från Frankfurt till Stockholm. Vi har hotellbokning natten emellan ankomst och avfärd till Arlanda. Vi har nästan allting, men inga garantier för att det fungerar …

Nu ska jag gå till sängs, det jag inte hinner fixa det fixar Hilda. Men förhoppningsvis fixar jag det mesta innan vi åker i morgon. Men medger – det känns tryggt att veta att hon är den som stänger lägenheten. Liksom hon varit den som öppnat den de senaste åren – min oro just nu är att hon inte får arbeta pga av Lockdown. Det är ett problem jag får ta tag i när jag landat hemma.

Idag skulle min pappa ha fyllt 94 år …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *