Slutet gott …

Nu är boken utläst, kan varmt rekommenderas – den är annorlunda än de flesta böcker. Mycket fnitter … Hela förmiddagen gick åt, satt på balkongen och njöt av både bok och varmt väder samtidigt. Sedan blev det en promenad längs havet. Det var många som hade samma tanke eftersom värmen har slagit till över helgen. Jag hade i alla fall med mig den varma koftan, uti fall att. Den kom inte till användning.

Promenaden gick till Winchester Mansions veranda och jag fick sista bordet. Maken skulle komma lite senare, så jag tog fram min telefon för att skicka ett sms om att jag var på plats. Det blev en fnittrig historia – jag har inte svensk stavning på min telefon och den är inställd på ord – inte bokstäver … Det meddelande som jag fick fram gick inte att tyda, men det blev så kul att jag skickade det i alla fall. Det enda begripliga var ordet Hi. Måste försöka ställa om, vet ju inte om det blir aktuellt vid annat tillfälle. För det var ju faktiskt inte ens engelska som kom fram. Kanske den är inställd på något av de afrikanska språken, som är de andra alternativen.

Det blev en härlig eftermiddag där vi satt och bara njöt av att vara här nere och i värmen. Imorgon har man lovat svalare väder igen. Vi tog en långsam promenad tillbaka, med lång paus sittande på en bänk då vi bara tittade på vattenglittret och alla människor som flanerade. Rätt olika sorter, faktiskt riktigt kul att studera.

Det blev en rulle i kväll, en rolig – en av mina favoriter: Fd Fruars Club, med bl.a. Diane Keaton, som jag bara älskar. De andra två går inte av för hackor de heller. Goldie Hawn och Bette Middler. Bäddat för en trevlig kväll och nu skall jag bädda mig isäng. Rekord … Klockan är bara halv elva än, men all sol …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *