Den fanns bara inte …

Idag har dagen gått åt att komma tillbaka i fållan igen – föreningen. Har varit ledig länge nu – alldeles för länge. Borde ha börjat förra veckan men då hade jag fullt upp med Internetbekymmer och det räckte.

Det tar tid att gräva i pärmar, filer på datorn och gamla anteckningar. Att komma in i ”tänket”, men nu tycker jag att jag är skapligt inne och i morgon skall vi ha telefonmöte. Då får vi se om jag fått med de andra, allt jag bombaderat dem med i dag – stackarna …

Fick också igång skrivaren, även om jag fick ge mig ut på stan och köpa ny bläckpatron. Tog mig tid till en kopp kaffe då jag tittade på folklivet. Det var en härlig känsla att sitta där och bara titta på livet här i SeaPoint. Känner ju igen en hel del människor nu. Och framför allt så känner många av dem varandra. Det blir många glada hälsningar och mycket prat och skratt. Jag blev riktigt glad där jag satt och bara tittade på. 😉 Så härligt att vara tillbaka.

Maken ställde upp och gjorde soppa, medan jag fortsatte med ”min soppa”, dvs gräva efter uppgifter som skulle dammas av. Makens soppa blev mycket god – men det dröjde en stund innan vi kunde smaka – soppsleven var borta. Vi letade överallt, ja, överallt och den fanns bara inte. Det fanns en hålslev och en träsked. Det fick bli det senare alternativet.

När vi ätit soppan, tog ut tallrikarna och ställde dem i diskhon så låg soppsleven där – urmelkottarna … ?

3 reaktioner på ”Den fanns bara inte …”

 1. Hej på Er!
  Roligt att ni kommit till rätta nu. Lite avundsjuk blir man alltid när ni upplever en ny vår och sommar igen och vi väntar på blåst och snö.
  Men vart har alla dina fina bilder tagit vägen? Saknar dom. Allt är bra här och mannen är nu hemma på dagarna så vi träffas lite oftare nu än tidigare.
  Ha det fortsatt bra.

 2. Hej, hej …
  Under tiden som jag ”glömde” att skriva här så glömde jag också kameran. Nu har jag tagit upp skrivandet – skall försöka komma ihåg kameran …
  Allt gott till er!
  /M

 3. Hej hoppas att är okej
  Ni kan ta tåget hit och äta älgfile och kantarellsås hälningar ulla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *