Så vanligt igen …

Vaknade vid ett tillfälle i morse och kunde faktiskt inte riktigt orientera mej, fick – i mitt nyvakna tillstånd – fundera flera gånger innan jag visste. Men jag sover så gott i min säng här i stan, så det blev inte så mycket funderat innan jag somnade om. Som vanligt drömmer jag tokdrömma och vill inte vakna – måste ju reda ut allt innan jag vaknar. Det slutar alltid med att jag vaknar i alla fall, så jag bara bygger på alla mina outredda problem …

Jag hade hoppats på spöregn, men det var i alla fall halvmulet och det kom några skurar. Den första när maken var på väg till ”posten” för att hämta ut ett paket, dvs i ICA-butiken.

Själv håller jag på att rensa i våra ägodelar – ett evighetsgöra som inte kan bli klart eftersom jag alltid måste packa ihop innan jag är klar och det bara är att börja om igen. Hade tänkt vara ensam i några dagar för att fixa detta, men maken tyckte det var en utmärkt idé att få tillbringa lite tid i stan … Han har hunnit äta lunch med en gammal arbetskamrat, ta en del promenader med diverse ärenden, som i alla fall är ogjorda. Det gäller bredbandet, och det är han inte så insatt i – men har har i alla fall försökt och fått ett rungande ”Lycka till!! av en tjänste man. En annan sade att det var omöjligt, om man inte var dataexpert …

Själv sitter jag här med vårt trådlösa, som det nu inte går att ansluta till, så jag vet inte när detta kommer att kunna publiceras. Fast spelar det någon roll – är ju så långt efter i alla fall – eller kanske just därför vore det kul att få in det.

(Kunde ansluta, men orkar inte komma ikapp med alla bilder … Har uppdaterat med bilder den 8 och några den 9:e – men nu måste det bli sängen – återkommer …)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *