Knak o brak …

Trots andra natten i stan, så vaknade jag i natt och trodde jag var någon annanstans … Det är tur att det är ganska ljust på nätterna. Vårt sovrum vetter dessutom mot norr och där är himlen riktigt ljus dessa veckor. En markant skillnad mot himlen i söder.

Jag tog det lugnt i morse, igen, innan jag fortsatte med att röja lite, men det blev röjning som inte tar så mycket på krafterna, sortera papper – alla samlade recept – och inte de kartonger som var tänkt. Kan helt enkelt inte lyfta dem. Har haft ont i min arm de senaste veckorna, jag faktiskt i snart tre månader och jag har vaknat på nätterna med värk, så jag bestämde mej för att försöka göra något.

Att ringa vårdcentralen kändes inte som ett bra alternativ, det brukar bli ett kort besök som slutar med piller och i bästa fall remiss till någon, med flera veckor/månaders väntetid. Jag bestämde mej för att leta upp min gamla naprapat som hjälpt mej för många år sedan. Då hade jag haft flera veckor med – resultatlösa – besök hos en sjukgymnast, där jag bara blev sämre och fick mer ont, och när hon en dag gjorde mej så illa med akupunkturnålarna, så jag fick nog. Naprapaten fick jag på rekommendation och efter ett par behandlingar med nålar och lite manipulerande, så var jag bra – och är fortfarande bra i den fot det gällde. (Inte samma skada som skall opereras).

Lyckades hitta honom på nätet och det var flera kunder som rekommenderade honom för de var så nöjda. Jag hade sådan tur att det fanns en tid i dag, och kl 18 klev jag in genom hans dörr. Han såg likadan ut som för tio år sedan, men det gör inte jag, många år och kilo senare, men han tyckte sej känna igen mej. Efter en stund sa han, ja, det var ju du som bodde i Mocambique … Det var nog tur att jag kom till honom, han sade att något, ledband eller nåt, var det något krångel med, så att armen var på väg ut ur sin ”håla” … Han fick tillbaka den – det lät läskigt och gjorde inte så skönt heller. Nu skall jag vila armen – hur nu det skall gå till – och i morgon bitti kl 8 skall jag vara där igen. Sedan skall jag ut och vara barnvakt på ön 😉

Så det där med bilder får vänta, igen, dessutom kunde jag inte ta de bilder jag ville ikväll – så många ballonger som var uppe och flög ikväll, utanför balkongen – batteriet i kameran tog slut. Jag blev dessutom sittande och tittade på ett program om Wallenberg, och nu pågår ett om utbåtsjakten, (Man uppskattar verkligen svensk TV när man varit med om annat…), men det kan jag tyvärr inte se. Nu måste det bli sängen – bums …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *