Rökigt …

Fredagen blev en dag som bara försvann. Började på morgonen med att det var rökvarning av hög grad vilket innebär att man inte borde vistas utomhus. Det pågår en stor skogsbrand uppe i bergen – tror att jag skrev om den häromdagen.

Vaknade med skrap i halsen, visste inte om det berodde på att jag legat med öppet fönster och eftersom jag vaknade på rygg kanske jag dessutom legat och med öppen mun… 😉 Både röken och halsen blev värre under ett par timmar.

Dottersonen skulle ha sponsrad löpning i skolan och allt var iordningställt – men blev inställt. Istället fick barnen ägna sig åt matematik … :-/

Jag hade planerat att tvätta mina kläder, men det går ju inte att hänga ut på tork i den röklukten. Torktumlare finns men de gillar inte jag. Hade också planerat att ta en promenad till ytterligare ett köpcentrum – det finns gott om dem – på promenadavstånd, även om det mesta bygger på att man använder bil. Men, här i Folsom finns det trottoarer och cykelbanor överallt. Tror att Miljöpartiet skulle vara nöjda med mångfalden – om man bortser från närvaron av alla bilar och bortser från frånvaron av kollektivtrafiken, som i stort sett inskränker sig till skolbussen …

Dottern hämtade mig i bil och vi åt lunch tillsammans. Under tiden skingrades röken och jag promenerade hem. Fick ett gratulationsmail från min nya motionsapp, jag hade satt personligt rekord – yippie, men i vad … ?

Eftermiddagen/kvällen tillbringade jag först med barnen på Svenska skolan, sedan med dotterdottern på gymmet – övning inför tävlingen på lördag.

Det blev en sen kväll och klockan står på tidig ringning …

Har lovat bilder, men det är så mycket krångligare mellan telefon o denna sida – de kommer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *