Vem är stoltast …?

 

Lördags kväll och jag har varit här i en vecka. Känns både länge och inte. Intensiteten i vistelsen är det inget fel på. I morse var det väckning före kl 6, avfärd före sju och strax före kl 8 satt vi bänkade i en gymnastiksal ca 45 minuters bilfärd norr om Folsom. Där var massor med söta flickor i strama frisyrer och glittrande dräkter. Alla spattiga och nervösa?

Vi vuxna bänkade oss på obekväma långbänkar och samsades så gott vi kunde. Tävlingen började och de deltagande vandrade runt från station till station. Dotterdottern gjorde bra ifrån sig – inte bara en stolt mormor som skryter. Jag lovar att det var nervöst att följa. Hon började med att framföra ett balanserat program på bom. Följt av ett individuellt program på golvet. Därefter skulle man flyga/göra volt i luften och landa på matta och sist snurra runt på ”bars” – heter det stång? Man snurrar på en stång i vilket fall.

En stolt mormor kan berätta att hon fick silver för bommen och brons för programmet på mattan + tre andra medaljer utanför prispallen. Dessutom vann hela laget silverplats i sin grupp. Kan ni se hur jag pöser …?

Nervösa och koncentrerade ...
Nervösa och koncentrerade …

 

 

 

 

 

 

Måste skaffa snabbare kamera ...
Måste skaffa snabbare kamera …

 

 

 

 

 

 

På 2:a plats ...
På 2:a plats …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *