Behövligt regn …

Har kommit igång att skriva här igen, men ikväll är det på gränsen. Har också försökt att få normala sängvanor – vilket jag lyckats ganska bra med under min vecka här.

Ikväll var jag och tittade på gymnastik – igen. Det är tre kvällar i veckan, flera timmar – men jag behöver inte sitta där hela tiden, det orkar man inte med. Tog några bilder – men de kommer inte in ikväll, får bli morgondagens uppgift.

Det kom regn i morse – rejält regn. Var riktigt mysigt och sitta här och bara vara. Hade tänkt ta en lång promenad till ett mer avlägset shoppingcenter. Nu blev det inte så. Hade kunnat gå på eftermiddagen för då sken solen igen från en blå himmel. Det hade behövt regna många, många fler timmar – det är torka och vattningsförbud. Hoppas att de fick regn på den fruktansvärda brand som härjar uppe i bergen. Den hemska som var i Sverige i somras är ingenting mot denna – men, allt är ju större här.

Känner lite av min hals och har nu proppat i mig förebyggande medel, ska strax sova och förhoppningsvis vakna pigg igen imorgon bitti …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *