Regn …

Jag vaknar fortfarande vid 4-tiden och har svårt att somna om. Åtminstone trodde jag att det var så i morse. Hade de mest konstiga tankar, men det var tydligen en dröm, mycket märklig och rent bisarr. Blev förvånad att klockan var halv åtta när jag tittade nästa gång. Kände mig utsövd och fixade te och skrev ikapp här. Var så trött igår kväll.

I morse var det en riktigt skön, långsam morgon. Inga krav på barnen att fixa innan skolan, inga tävlingar eller träning. När frukosten är avklarad kommer några krav. Barnen ska ladda var sin tvättmaskin med veckans kläder som ska tvättas och tumlas. Det går bra med bara lite tillsägelse. När det kommer till att ta hand om den rena tvätten och sortera in i lådor blir det tjat på riktigt ;). Det kan gå ganska många timmar innan arbetet är klart – man glömmer gärna bort.

Idag  kom det en rejäl regnskur … Exotiskt!!! Barnen o mamma var tvungna att springa ut i regnet för att bara känna. Det blev en åskknall också, sedan var det över. Men, det var mulet på eftermiddagen och åskade i horisonten. Där hade det också haglat rejält, men här blev det bara blött sedan var det slut.

Pojkarna åkte iväg och handlade och fixade middagen. Det blev grillade hamburgare med special krydda och specialdressing som sonsonen fixat själv från recept ur en kokbok jag tagit med. Jättegott blev det …

Hurra, det regnar ... !
Hurra, det regnar … !

 

 

 

 

 

 

 

..........
……….

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist ut ...
Sist ut …

 

 

 

 

 

 

 

Det är omöjligt att fånga vår gymnast på bild ...
Det är omöjligt att fånga vår gymnast på bild …

 

 

 

 

 

 

 

... om hon inte ligger stilla ...
… om hon inte ligger stilla …

 

 

 

 

 

 

 

 

Blivande kock måntro ...?
Blivande kock måntro …?

 

 

 

 

 

 

 

 

.............
………….

 

 

 

 

 

 

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *