Pumpor …

Det blev en utflykt igår för att inköpa artificiella pumpor för dekoration. Jag har aldrig hanterat en riktig pumpa. Smetigt enligt dottern, som nu löser det så här i år. Sedan kan de läggas undan för att tas fram nästa år igen, om de står pall.

Vi målade våra pumpor, lite som att måla rejält stora påskägg. Kanske lite mer svårhanterat. De blev väldigt olika. Ska bli kul att se dem på plats. Här är Halloween stort och alla med självaktning dekorerar utanför sina hus och det gör man i god tid. Egentligen trevligt – då hinner man ju se det folk lagt ner tid och pengar på.

Idag var det vardag igen. Det var höstlikt ute och jag kurade inne. Försöker lära mig ett fotoprogram som jag inte är van vid. Samma som tidigare – fast väldigt olika … Har hittat en del instruktionsfilmer på nätet – men de är långt ifrån komplett med det jag vill göra. Går mest ut på att ta roliga bilder med telefonen och sätta ihop roliga presentationer och skicka till vänner. Det är inte riktigt min ambition. Mitt gamla Photoshop är för gammalt för den har datorn. Får kanske sitta vid den gamla datorn när jag ska fixa med mina foton. Har inte hittat riktigt samma funktioner som jag använder väldigt ofta – kanske de finns där. Man har gömt allt bakom fåniga menyer med fåniga symboler.

Visst, somliga presentationer är riktigt trevliga, jag kanske är för traditionell …

Fem konstgjorda pumpor ...
Fem konstgjorda pumpor …

 

 

 

 

 

 

 

 

Koncentration ...
Koncentration …

 

 

 

 

 

 

 

Blivande designer ... ?
Blivande designer … ?

 

 

 

 

 

 

 

 

Nästan klart, en saknas ...
Nästan klart, en saknas …

 

 

 

 

 

 

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *