Provsmakning …

Idag har det varit fruktansvärt varmt och fuktigt. När det var som värst var jag och gick på stan … Jag som alltid sitter här i mörkret framför datorn – men inte idag. Jag skulle lämna tillbaka min krycka och köpa lite textilfärg. Saknade en nyans igår då jag skulle börja trycka.

Hittade butiken efter att jag promenerat i solgasset en bra stund, så när jag kom i och stannade upp – så var det som att öppna en dush. Ute dunstade tydligen det mesta, men inomhus …  Jag hittade några ynka burkar med helt fel färger. Man höll på att sälja ut textilfärgen (förståss), man skall sluta med det. Så nu finns det bara att köpa utanför stan – alltså måste man ha bil … Jag kom hem med lila och orange 😉  Så det blir till att tänka om – jag får bli afrikanskt färglad. Så idag har jag tryckt upp lila flodhästar, de kan se ut så också.

Maken hade avsmakning av brännvinet som han kryddar inför julfesten på söndag. Tre sorter. En var klart godkänd, en var lite mesig och den med pomerans behöver mer pomerans.Han serverade med bröd och ost – men trots att det bara var tre snapsglas och två personer – så ”tog” det. Dessutom är procenten lite högre här än hemma, 3% tror jag. Vet inte om det var orsaken eller värmen – för det kunde knappast ha varit mängden för min del, och med ost därtill …

Hmmm …
img_2680.jpg

Nytt färgtänk …

img_2681.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *