Det kommer mera …

img_2678.jpg

Det var varmt redan när vi vaknade och vi hade den vanliga långsamma morgonen på balkongen. Det var läge för solparasollet, det har det inte varit tidigare.

Sedan tog vi en promenad, vi skulle köpa en Julstjärna (blomma), som man säljer på Wolworths, men det fanns bara en kvar – och den var inte särskilt vacker. Så vi får hoppas att de får in nya. Istället så introducerade jag maken till den lilla restaurang, där vi brukar inta fredagslunchen. Han tyckte det var jättemysigt på den lilla gården – så nu har de nog en stamgäst där – bara inte på fredagarna, basta.

Vi bestämde med vänner att vi skulle uppleva solnedgången på Winchester Mansions veranda. Det var det många som hade bestämt, men vi fick ett litet bord där vi klämde ihop oss. Strax före kom det en lastbil och parkerade! mitt för solen … så snopet. Jag hade kameran med, måste ju ha lite fler solnedgångsbilder 😉  Men det löste sig, jag sprang helt enkelt in bland de andra borden och fick mina bilder.

Det var fortfarande så varmt och skönt, så vi promenerade hem och satte oss på balkongen med ett glas vin – så ljuvligt …

img_2665.jpg

img_2666.jpg

img_2669.jpg

img_2673.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *