Platta paket …

Kroppen var ganska stel och ledbruten – vad nu det är – men så kändes det i morse när jag skulle ta mig ur sängen. Solen sken och vattnet var spegelblankt – så vackert. Men måste sluta fota denna vy nu, har hundratals vackra bilder av vattnet utanför balkongen.

Idag skulle högskåpet monteras, men först monterade jag en liten hylla till makens arbetsplats. Sedan blev det promenad in till stan medan solen sken och vi kunde njuta av det vackra. De flesta blad har nu fallit och landskapet ser helt annorlunda ut. När vi var tillbaka tömde jag den bokhylla i hallen där städskåpet ska stå. Det kommer att bli en förskjutning av bokhyllorna och en ska rensas bort helt – hur nu det ska gå till – men så ska det bli.

Det platta paketet från det stora möbelvaruhuset lades ner på golvet och det var dags att börja. Det hann inte bli så mycket. Inte en enda liten skruv fanns med i paketet. Jag letade och letade igen och ytterligare några gånger för att utesluta att jag missat den lilla påsen. Men den fanns inte. Kollade packlistan om jag glömt att plocka med den. Ibland förpackas varorna i två paket, men inte.

Någon höjdare i Israel yttrade sig idag om Sverige. Att deras politik verkligen inte var lika enkel som att sätta samman platta paket från ett stort svenskt varuhus. Kan kontra med att det inte alltid är så enkelt att sätta ihop platta paket heller, i alla fall inte om man saknar skruvpaketet – fast, vi menar inte kanske inte samma sak.

Här kan vi dessutom ringa kundtjänst och de brukar reda ut det mesta. Vilket jag gjorde, de var mycket vänliga och skulle skicka en uppsats skruvar till mig inom 3-5 arbetsdagar …

Det är lång tid när vardagsrummet är belamrat med allt som ska in i skåpet och allt som ska ställas tillbaka i hyllan som ska flyttas så mycket som städskåpet är brett. Kan man kalla situationen för platt fall …

Förväntansfullt ...
Förväntansfullt …
... och fortfarande lovande ...
… och fortfarande lovande …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *