Ingen solnedgång är den andra lik …

”Oj, vad det är rörigt här”, var makens kommentar när han kommit ut från sin väl fungerande arbetshörna till min – som just nu inte existerar. Allt är spritt över de lediga utrymmen som finns. Har nu kommit så långt att jag försökt att mäta upp den plats som det omonterade städskåpet tar. Monterat ner den befintliga hyllan – där allt hänger ihop – man kan inte riva en hylla utan konsekvenser för nästa osv.

Just nu är läget att en hylla är på plats. Nästa moment är att passa in skrivbordsskivan och fästanordningar för den. Lösa hyllor som ska borras på plats osv. osv. Nu är det söndagskväll och man besvärar inte grannarna med betongborr – det får bli imorgon.

Imorgon har jag dessutom tre medicinska möten. Ett med min sjukgymnast – som för lång tid sedan gav mig övningar att göra för mitt onda knä, som jag nu knappt kommer ihåg att det lade av … Har inte heller kommit ihåg övningarna.

Ett med min doktor för magproblemen – roar mig mindre, vet inte vad de kommer att gå vidare med. Ser inga trevliga små konsulter framför mig, men ska väl inte måla f-n på väggen.

Det tredje är mer jordnära, ska vaccinera mig mot influensan. Har insett att jag nu tillhör de grupper som man rekommenderar att vaccinera sig (åldern) …

Själv är jag mycket ivrig att få klart med alla hyllor. På tisdag ska vi till Stockholm på middag med gamla grannar. Då passar vi på att packa en kasse full med prylar till det stora varuhuset som inte fungerar. Bland annat badrumshyllor med sugpropp. Vi testade med en och den satt drygt 6 timmar. Den och de andra ”smarta” lösningarna åker nu tillbaka. Som någon sagt: ”Är det för bra för att vara sant så är det nog så …”

Har skrivit att jag inte kan ta fler bilder nu på våra vackra solnedgångar och skymningsbilder – men så är det inte – jag får aldrig nog …

En hylla på plats ...
En hylla på plats …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *