Misströstan …

Idag har jag inte varit utanför dörren. Vi har varit med internetexpert – det hjälpte inte. Inte för min del i alla fall. Makens dator tuffar nu som tåget, men min dator var inne så pass länge att han/Paul/experten hann lämna … Det haltade lite innan, men fungerade så …  Ja, jag gick med på att han kunde lämna (efter två timmar). Dumt beslut för det dröjde bara 10 minuter så var jag utkastad och har inte kommit in igen.

Bestämde mig för att försöka själv – igen, eftersom han inte hade tid att komma tillbaka idag. Så jag kopplade upp mig med kabel och då fungerar det hur bra som helst. Börjar misstänka att det blivit något fel med datorn – den påstår att sändaren/mottagaren inte är på – vilket den är. Samma felmeddelande kom medan Paul var här, med den skillnaden att då fungerade det i alla fall …

Ok, kan man ju tycka – var uppkopplad via kabel då – bara det att då måste jag sitta på en pall framför byrån i hallen. Och varje gång som maken skall passera måste jag resa mig och flytta på stolen … ha, ha, ha … Visst man kan köpa lång kabel, men  snubbla på en sådan som ligger tvärs över hela lägenheten.

När jag suttit i två timmar och var kvar på ruta ett så gav jag upp och läste ut min bok i stället. Under tiden stod fläskläggen på spisen, maken fixade rotmoset – med kålrot, potatis och morötter. Vi hade dessutom äkta svensk Slottssenap till, som vi fått av svenskar som lämnade.  Suveränt gott!!

Nu har vi fått blodad tand på långkok. Vi vill ha köttgryta av något slag i morgon också. När vi handlade fläskläggen såg vi lammbitar, kan kanske vara något. Vi blev än mer inspirerade av att titta på det underbara programmet ”Two fat Ladies” som jag lyckats spela in några avsnitt av. Programmet går på TV8, på förmiddagen – måste försöka få tag i programmen – de är bara så underbara. Har ni chans att se det – gör det och se om ni tycker som vi. Ett av de första matlagningsprogrammen innan alla skulle laga mat i TV …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *