Min Kompis är hemma igen …

Det har flutit mycket vatten under broarna de sista veckorna. Jag har, som jag skrivit tidigare, tagit massor med bilder och när jag får lite tid över så ska ni få del av dem. Som det är nu så är det en massa saker som håller mig sysselsatt.

Bland annat har vi varit ute och upplevt en massa olika saker,  vänner från Sverige är här och de har ”semester” och vill uppleva så mycket som möjligt. 🙂

För min del har det  varit massor med olika bekymmer då min älskade Kompis har varit hos doktorn … Hon är tillbaka nu med en ny fläkt och kylmassa i ”magen”. Men matte har nu en hel del att ta igen som inte gick att fixa på makens dator. Bl.a. dokumentformaten som strular … Men jag är ju snart expert på allt som inte fungerar som de ska – så jag löser det nog inom en snar framtid. Humöret är väl inte på topp – maken kanske flyttar hem om det drar ut på tiden.

Igår laddade jag in bilderna från kameran och vilken dag som helst kommer de in här – men först skall jag klara av det första styrelsemötet med den nya styrelsen – i morgon, sedan skall jag på ”fredagslunch” och opera, sedan får vi se.

Kan också rapportera att vi nu har svalt och skönt igen – bara 24 grader – mot ca 35 i går. Visst jag älskar värme – men inte till vardags …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *