Bortkopplad från ”verkligheten” …

Hej, hej,

Sitter här vid makens dator – börjar nu känna mig lite hemma, men har inte mina ”bookmarks” och annat som jag sysslar med. Har haft fullt upp med att försöka förvandla alla mina dokument inför årsmötet i föreningen till makens dators format. De dokument som fungerar kommer upp med helt andra radavstånd och i annan ”stil”. Vilket innebär att ett dokument på en sida blir två och ibland tre sidor. Jag var mycket hemma med denna variant av Word för några år sedan och svor ve och förbannelse över de förändringar som skett i programmet när jag skaffade ny dator.  Men efter tre år så kommer jag inte ihåg den variant som jag  – då – så gärna ville behålla …

Glömde skriva att min egen dator är hos doktorn – hon behöver en ny fläkt och jag hoppas att det stannar vid det … Doktorn är sydafrikansk och löftet om att jag skulle få den i fredags …

Men, nu har jag äntligen klarat av årsmötet och en massa annat. Har fått lugn o ro att fundera på hur jag skall ta mig in här. På min egen dator så är det länkar och ”shortcut” som gäller. Här måste jag in med användarnamn och lösenord. Inte så svårt egentligen – men när jag samtidigt håller på med lösen och användarnamn på föreningen så blir det lite för mycket – åtminstone för mig. Jag orkar helt  enkelt inte mer …

Har inte slutat tänka på denna sida och har tagit så många foton –  för varje dag – men kan inte ladda in dem då jag inte har en sådan där mackapär som tar mitt SD-card. I min egen dator laddar jag in kortet direkt i datorn.

Ja, nu vet ni att jag lever – inte många som hört av sig och undrat …. (Ulla du har svar under Comments)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *