Manipulering i ottan …

Jag hade klockan på ringning i morse, är ju ingen morgonfågel precis, men klockan 5 minuter i 8 knackade jag på dörren hos min ”knotknackare”. Han är mycket trevlig och lågmäld, och ber mej stillsamt att jag skall lägga mej på mage på britsen, sedan sätter han sina akupunktur-nålar. De flesta nålarna känns inte, men där jag har problem, så känns det när han sätter dem – men det är inte alls som att få en spruta – man blir liksom bara medvetem om att det sticker till. Sedan får jag ligga och slappna av -och precis som jag håller på att somna så kommer han in och tar bort nålarna. Då blir det lite brak och knak, jag tycker inte det är helt optimalt, vissa delar av behandlingen är inte roliga. Tack o lov så hinner han inte mer än börja förrän det är över -dvs ca 1-2 sekunder. Men han vet vad han gör och efter två behandlingar kan jag hänga tvätt med min arm, det gjorde jag idag – tre gånger – och tog ner densamma …

Min axel är inte helt ok än, men jag fungerar nästan normalt, även om vissa rörelser gör ont – men för två dagar sedan kunde jag inte ens göra dem …

Jag kom ut vid lunchtid till ön, barnbarnet sov och vaknade efter en timme. Var lite orolig att han skulle vara ledsen att det var mormor och inte Kristin, barnflickan, som kom in i rummet. Men han strålade av glädje och när jag drog gardinen åt sidan så sade han ”ljust” och skrattade … Han pratar inte, men är så duktig på att ”prata” … om man lyssnar så ljudar han massor, tonfallet är helt perfekt. Vi åt mellanmål och sedan var det dags att hjälpa maken att tömma boden på skräp. Föreningen har en container uppställd den här helgen. Vi förstod ganska snart att det mesta som vi tömde boden på var barnbarnets favoritleksaker. Så när maken skulle köra iväg vårt ”skrot”., så blev en del kvar – barnbarnet bara älskade det … 😉

img_0998.jpg
Vi hittade en kratta i boden, jättekul …

img_0999.jpg
Vill du att jag kommer och krattar …?
img_1002.jpg
Wow, vilken cool väska, undra vad som finns i den …?

img_1007.jpg
Mormor gjorde en kupp och hux flux satt jag i handfatet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *