Vilka underbara återseenden …

Glada återseenden som resulterat i nattsudd, snudd på morgon …

Har idag suttit och deltagit i ett styrelsemöte som tagit hela dagen. Klockan stod på sex i morse och jag steg upp och i frukostmatsalen började hejandet och kramandet i återseendets tecken.  Mötet klarades av med den äran och en massa kloka beslut har klubbats.

Sedan var det dags för mingelparty utomhus – puh … Men de flesta var lika svettiga och solfjädrarna gick runt. Har tyvärr tappat bort min … Det bjöds på asiatiskt party nam nam – men vem orkade äta. Sedan var det buffé och jag lyckades peta i mig lite sallad, några tuggor fantastisk mör, skivad oxfilé och några tuggor inbakad laxfilé. Det mesta åkte ut igen.  Men vinet var gott … liksom sällskapet.

Jag vann en vinst som enligt uppgift var ett grönt läppstift fodral. Min farfar, kyrkoherde, sade att när jag blev stor så skulle flickorna ha grönt läppstift. När det gäller mig så hade han inte rätt – men nu har jag vunnit ett grönt fodral …

Rose-Marie m.fl. – lockade mig att fortsätta i baren för att vi skulle kunna prata vidare … Vi var några som drog vidare, men vi blev så många att det inte var tal om sitta med enskilda samtal … Men jag har fått träffa två av mina kära Swea vänner, bl.a.: Agneta, som kom från Tokyo – omskakad, men i god balans och Lisbeth från Hongkong.

Efter en stund var vi bara fem kvar och vi blev kvar alldeles för länge – men så roligt att talas vid … Min rumskompis sover och jag borde göra detsamma. Bilderna … de kommer vilken dag som helst …

3 reaktioner på ”Vilka underbara återseenden …”

 1. Visst är det en fantastisk stad. Missa inte China Town och Pasar Seni (Central Market) alldeles i närheten.

 2. Låter som ni har det trevligt – bra beslut och trevlig sällskap – det är så det ska vara! 😉

 3. Tack för uppmärksamheten …
  China Town var inplanerat förra kvällen, men trafiken …

  Resväskan är full, så blir bara en titt -tur …

  När vi kommer tillbaka nästa vecka – efter några dagar på Borneo – så ska det bli av – liksom middag i ”fel torn” – de andra är fullbokade lång tid framåt. Men den restaurangen snurrar – så det blir nog bra …
  M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *