En smältdegel …

Har idag varit ute på en guidad tur, där vi fick se en del fantastiskt och annat annorlunda – intressanta/vackra skulpturer och byggnadsverk. Men guiden var nog höjdpunkten … Han vågade verkligen vara ”outspoken” vad gäller religioner, vanor och olika folkslag – på ett mycket roande, men träffande sätt. Malaysia är ju en blandning av olika folkslag med olika religioner och bakgrund som levt sida vid sida i många år. Men i med att de fann olja så börjar det gnissla lite i maskineriet. Bland annat tyckte han att vi i Europa skulle hålla på oss, att vårt koncept är ett vinnande koncept och att vi inte ska ge efter för alla krav som nu ställs på oss från olika folkgrupper som flyttar till våra länder … ”De är vana att försöka få vad de vill – men det kommer inte att fungera … ”

Tog en hel del bilder, men det är nu för sent för att ens tänka på att lägga in dem. Det är sängen som gäller.

Dagen avslutades i glada Sweors lag med middag på hotellet. Det är många fler som anslutit sedan igår – så roligt att prata med dessa damer som har så brokig bakgrund om som kommer från olika kontinenter.

Vi, min rumskompis och jag, har beställt väckning till i morgon kl 6 för att hinna med att duscha och äta frukost innan mötet drar igång. Nu är det slut med det roliga och allvaret börjar. Tack o lov så är det så många som jag gillar som ska vara med på mötet. Blir intressant att se vad som vi kommer fram till …

Mot sängen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *