Varmt…

Lördag, tror jag iallafall… har inte hunnit kolla så noga, och det spelar faktiskt ingen roll vilken dag det är. Vi tog det lungt, och eftersom vi antog att det var lördag, så serverades GD på balkongen. Det var något rörigt på den när jag kom upp i morse. Det var nämligen stormbyar i natt. Jag vaknade av att gardinen och persiennen fladdrade och skramlade, så ja kom och tänka på två krukväxter som jag ställt upp på balkongäcket för att få mer utrymme. Jag steg upp och lyfte ner blommorna, och konstaterade att det blivt varmt o skönt. Det var 25 grader, vinden var stilla – tills jag stängde balkongdörrarna, precis då kom en rejäl vindby. Sovrumsdörrarna smällde igen och det skallrade i fönsterrutorna. Parasollet, som jag säkrat med en lina runt om, visade tecken till att lyfta till väders. Så det var bara att gå ut igen och lägga ner parasollet på golvet.

När vi vaknade i morse, så var det underbart väder. Våra gäster hade, redan i går kväll, bestämt att de skulle gå till poolen. De bredde mackor och fixade termos o handdukar, stolar o parasoll… Maken o jag stannade hemma, vi hade annat att ta igen. Maken skulle klippas, där försvann den charmiga bohem-stilen med halvlångt hår och orakad. Men det var inte helt fel med en välansade man heller.

På kvällen bestämde gästerna sej för att gå på en trumföreställning, Maken o jag var barnvakt, ingen konst nuför tiden med DVD osv. Barnbarnet satt som klistrat, och han kunde fakitiskt göra två saker samtidigt, äta middag och titta på TV.

Kvällen var bara sååå ljuvlig, det har varit 30 grader hela kvällen och jag ville inte gå in från balkongen, men det blev sent. Alltför sent som vanligt…

img_7517.jpg

Så spännande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *