Fortsatt varmt…

Det har varit varmt idag… 33 grader i skuggan. Alla, utom jag tog en promenad till Camps Bay, där plaskade man i vattenkanten, vattnet är för kallt för att bada i. Sedan åt de lunch. Jag, som har ont i en fot, fick inta min lunch hemma på balkongen. Men jag fick en lung och skön dag för mej själv. Det behövs ibland… 😉

Vi hade bestämt att vi skulle åka upp med kabelbanan på Table Mountain på kvällen o titta på solnedgången. Vädret var fantastiskt, varmt o vindstilla. Så vi beställde taxi, vi fick vänta en stund, men den kom och vi åkte upp till kabeln. Det hade några hundra till också gjort, en lång kö med massor med människor, som stod i kö för att få ställa sej i kön till kabelvagnen… Vi insåg att det var ingen idé.

Utsikten är fantastisk även från kabelstationen, så vi passade på att fotografera. Och medan vi gör det så börjar ”bordsduken rinna ner” över berget. Det är molnen som kommer och de ”rinner” ner längs bergssidan och löses upp i intet. Ganska effektfullt, men att vara därupp då är inte så mysigt, fuktigt och kallt. Så vi var inte alltför ledsna när vi vände neråt igen. Vi gick till Jimmys och åt revbensspjäll. De är jättegoda och porttionerna jättestora. Det fick bli doggybag – igen – det blir det alltid hos jimmys. Vakten blev väldigt glad, och antagligen väldigt mätt, han hade ju redan doggybag, så han kunde ta hem om han ville.

Kvällen avslutades, som vanligt, på balkongen och det var fortfarande 25 grader varmt. Man ville inte gå och lägga sej.

Sedan fick jag problem med att ladda upp denna sida, något har gått fel och vårt telefonkort var alldeles tomt. Och det trådlösa nätverk, som jag varit uppkopplad mot, lyste med sin frånvaro. Så det här får jag ladda upp i morgon, när vi köpt mer tid.

img_7522.jpg

Duvorna tigger mat av maken…

img_7530.jpg

Kön till kön…

img_7532.jpg

img_7538.jpg

En del placerades i skuffen….

img_7540.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *