Varmare än i midsommar …

Idag har vi tydligen satt värmerekord enligt SMHI. Den varmaste dagen på ca 150 år – kanske 200 år. Här var det närmare 16 grader. Maken var ute o kände efter. Jag hann inte komma ut – vi skulle sätta upp hatthyllan. Arbetet påbörjades igår – misslyckades – med borrningen. Maken skaffade en specialborr idag på inrådan av den lokale bygghandlaren. Vet inte om den var bra – försöket misslyckades – borren gick av …

Jag var bestämd på att hyllan skulle upp idag, vilket också skedde. Maken och jag är inte speciellt goda vänner när vi arbetar med praktiska saker, men det går snabbt över när problemet är löst. Problemet löstes och allt är frid o fröjd igen. Även ett skoskåp skulle upp, men där var det gipsvägg som gäller och det är vi ju experter på numera 🙂

Imorgon får alla större projekt ligga nere i lägenheten. Maken ska skifta hjul på bilen. Jag ska ta mått och planera inför besöket till stora varuhuset på torsdag. Då ska bl.a. städskåp inköpas och detaljer till mitt skrivbord. Vet inte riktigt hur jag ska lösa min arbetshörna. Har vissa idéer, men vill helst kunna använda de saker jag redan har. Vi får se hur det blir.

Det är roligt att köket äntligen fungerar. Vet vilket skåp eller vilken låda jag ska öppna för att hitta en viss pryl. Är stor skillnad att vakna här varje dag och att inte vara på väg någon annanstans. Väskor o ryggsäckar som ska packas eller packas upp. Förra veckan letade jag efter min ritplatta i flera dagar. Vände upp o ner på allt och kunde inte förstå hur den har kunnat försvinna. Var helt övertygad till slut om att jag glömt den på ön. En dag tittade jag i en udda datorväska, vilken jag inte ens kommer ihåg att jag använt i sommar – och – där låg den. Puh, ser fram emot att ta kontroll över allt. Är på god väg …

Sista blomsterfägringen från sommaren ...
Sista blomsterfägringen från sommaren …
Buketten har stått sedan början på september ...
Buketten har stått sedan början på september …
Skoskåpet på plats ...
Skoskåpet på plats …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *