Var det rätt låt som vann …?

img_4632.jpg
Fantastiska tulpaner …

En farmor skall vara morgonpigg, inte tonårstrött … Jag staplade upp i morse, satte mej och ”tittade på Jenny”, drack mitt morgonte och uppfattade att maken hade radio på och det var Ring så spelar vi. Efter en stund kunde jag till o med vara med och svara på frågorna – jag är ganska bra på det …

Sedan blev det Melodikrysset, men då hade jag fullt upp med att göra svampsås. Hade lagt mina trattisar – som jag plockade i höstas innan jag åkte till CT – i blöt och nu njöt jag av doften då de stekte i smör. Tänk att det kan vara så gott …  Vilken lycka. En annan lycka, som vi njutit av denna vecka vi varit hemma, är blåbär till youghurten, de plockade jag i Hälsingland i somras.

Sonen, sonhustrun och barnbarnet kom och det var så roligt att äntligen få se dem igen. Barnbarnet har nu lämnat småbarnsstadiet och blivit en ”gänglig” liten förskolekille. De är så kära när de är små, men det blir faktiskt roligare o roligare … att kunna prata och skoja. Eftersom maken o jag skall åka till hans kusiner i CA på måndagmorgon, så hade han med sej presenter till sina kusiner. Han kunde skriva på paketen … !  Hans kusin ”overthere” ringde häromkvällen och berättade att hon ritat kort och skrivit våra namn, så vi visste var vi skulle sitta …  Trots att det är så roligt att de växer, men måste det gå så fort …?

Kvällen har ägnats åt Melodifestivalen, det gjorde vi tillsammans med ca 3,5 miljoner andra svenskar, tror jag. Vi åt räkor och ost, vet inte hur många miljoner som gjorde detsamma. Tror också att rätt låt vann, även om jag och maken ringde in och röstade på två andra låtar. Men så dålig smak har vi inte, enligt ”proffsjuryn” så kom de två o trea, sedan när folket fick säga sitt, så halkade en av dem ner på fjärde plats. Men jag betraktar mej nu som en musikexpert …

img_4621.jpg
Jag fyllde fyra i december, men jag kan faktiskt skriva. Farmor är jättestolt  …
img_4623.jpg
Har du sett Farmor, vad stort det blir när man tittar i den här …

img_4629.jpg
Kärt återseende …

img_4631.jpg
Jag är snart lika lång som pappa …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *