Kaffe o semla – lyx …

Har tillbringat förmiddagen framför datorn – svärandes över det som inte fungerar, förstår inte hälften. Trodde att jag installerat vårt nya trådlösa bredband med den äran, men …

Sedan var det dags för en inköps runda igen. Eftersom det var regn/snö i luften så blev det problem med mina stackars fötter, som bara kan gå normalt i stora, fula plastskor – med hål i, eller med finare språk, ventilationsluckor. De, fötterna, har varit förvånansvärt duktiga med att hasa sej fram i svenska vinterskor. Fråga inte knäna eller ryggen hur det gått, men alla som sett Frankensteins monster kan få en uppfattning om hur jag ser ut då jag hasar mej fram. Måtte värmen ha kommit tillbaka då vi kommer tillbaka från USA.

Jag ville inte ha med maken på min inköpsrunda, han är så otålig, så jag sade till honom att han fick ansluta lite senare. Vilket han gjorde – lite för tidigt, jag hade inte hunnit klara av de inköp som jag tänkt. Han låtsades intresserad och följde med i en butik, men sedan var det bara att lägga in en fikapaus. Eftersom det är semle-tider, så blev det Gunnarssons Konditori på Götgatan. Vi drack kaffe och åt var sin semla – 128 kronor … Jag tröstade maken med att det bara sker en gång om året, och dessutom ingick det påtår …

Och – jag glömde kameran hemma …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *