Uteätardag …

img_3124.jpg

Delar av vår glada styrelse …

Klockan åtta levererades hyrbilen och strax därefter så var det min tur att hämta de damer som skulle vara med på styrelsemötet. Vi styrde kosan mot Somerset West och en trevlig restaurang D’Vine som låg inbäddad i grönskan. Där var man mycket tillmötesgående och ställde ett konferensrum till förfogande utan kostnad. Man bjöd också på kaffe. Det blev ett långt möte, men trevligt, så mycket som skulle sägas.

Efter mötet blev det lunch – så god fisk jag åt, de andra var också väldigt nöjda. Så dit åker jag gärna tillbaka, men det är lite långt från Kapstaden bara för en lunch.

Tillbaka så blev jag lat och övertalade maken att gå ut för en lätt middag. Han är, som vanligt, inte svår att övertala. Vi travade ner till den mysiga restaurangen La Perla och satt ute i den sköna värmen och tittade ut på havet och surfarna som var ute denna kväll. Maten var utsökt och den kypare vi hade inte allt för dålig, han var faktiskt trevlig och stod och pratade en lång stund med oss. De brukar annars inte ha någon vidare service där. Vi travade hem igen och avslutade kvällen på balkongen.

Maken i arbete …
img_3128.jpg

Bakom lövverket …
img_3129.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *