Stora tvättdagen …

Idag var det stora tvättdagen. Hilda kommer på tisdagarna, och sopgubbarna. De senare påverkar inte vår vardag – de är bara roliga att titta på när de gräver i varje tunna innan den töms i bilen. Däremot Hilda påverkar vår vardag – Lakanen skall bytas och de begagnade måste in i tvättmaskinen för att bli färdiga, hängas, torka och strykas. Helst en maskin med handdukar också, eftersom de tar stor plats att torka på balkongen. I morse började det regna när jag precis laddat maskinen.

Visserligen steg jag upp kl halv sju i för att hinna med tvätten och en del annat innan och för att försöka hinna bli hungrig innan hon skulle komma. Hann både tvätt och det andra, men inte att bli hungrig. Maken blir alldeles vilsen och vet inte riktigt vart han skall ta vägen. Båda två är vi vilsna vad gäller att fixa frukost, Hilda tar liksom över när hon kommer – så vi har börjat gå ut och äta frukost på tisdagarna.

Jag beställde en scrambled egg med rökt lax idag, och in kom en jättestor engelsk frukost med scrambled, bacon, två stora korvar och massor med stekta champinjoner … Det var gott, men bort i tok för mycket, brydde mig inte om att äta upp eller att klaga, eftersom jag tog det förra tisdagen så de körde väl på rutin.

Resten av dagen har jag suttit framför datorn och gått igenom mail och en massa dokument. Arkiverat och lagt upp nytt. Det tar en sådan tid, så hux flux var det kväll  – igen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *