Tysta timmar …

Det var en härlig dag igen, med lagom mycket sol så vi tillbringade den utomhus. Lilla mamma med barnbarnen åkte iväg några timmar och vi kunde lyssna på tystnaden och fåglarna. Jag hann läsa hela morgontidningen… Det var ganska tyst på ön också, de flesta åkte hem igår eftersom det var regnigt. En del båtfart var det in till stan, men de flesta tog det lugnt och höll hastigheten.

Vi fick ialla fall en rolig stund på gräsmattan med barnbarnen. Mormor låg på filten och de klättrade på mej,  även den minste hängde med och förstod vad han skulle göra. Han har lärt sej att kittla under hakan och han tycker det är jätteroligt när man skrattar. Då skrattar han så han kluckar.

Efter några tysta timmar så kom de tillbaka och det var full fart igen en stund innan barnen kom i säng och somnade. Maken och jag hade ytterligare en skön stund på veranden då vi grillade och bara njöt, nu var det helt tyst. Tyvärr börjar även fåglarna att tystna, men koltrasten gör några små drillar då och då och gör oss lite glada.

img_0329.jpg

Varje morgon går jag ner till mormor och Jan, idag hade jag ritpapper med mej …

img_0335.jpg

Jag skall fånga sniglar och sitter här och väntar på dem …
img_0343.jpg

Titta vi kan stå …

img_0344.jpg

Det här är läskigt roligt …

img_0352.jpg

Titta jag flyger …

img_0365.jpg

Så här gör jag när jag fångar sniglar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *