Inköpsrunda på egen hand …

Det var fortfarande härligt väder idag, men jag hade bestämt mej för att åka till stan. Lite ”vuxen-ärenden”. Det var nästan så att jag kände mej vilsen, det var så tyst … Men jag har radio i bilen så jag kunde trappa ner pö om pö och efter en stund så kändes det ganska normalt igen med tystnad 😉 Faktiskt så uppskattade jag till och med att gå i matbutiken, att strosa runt utan att behöva tänka på mat- och sovtider.

De små ärenden jag hade tog faktiskt hela dagen. När jag sedan kom tillbaka så var det roligt att mötas av en tre-åring som kom springande med utsträckta armar och att få en stor kram och ett underbart leende. Jag hade köpt med ett lite fiskespö, ett kastspö för nybörjande barn. Maken visade henne hur hon skulle göra och hon fattade precis. Så de tillbringade en lång stund och barnbarnet kastade utför berget och vevade in. Hon fick faktiskt iväg ”pluppen” väldigt långt. Pluppen är ett plastdrag i form av en fisk och man kan sätta fast krok i det när det är så dags, men vi tycker nog att det går bra med bara plupp. Hennes mamma och morbror kom aldrig längre då de var små …

img_0369.jpg

Janne visade hur jag skall göra …

img_0372.jpg

Jag fattar precis …

img_0375.jpg

Så här …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *