TV tittande …

Idag finns det inget att skriva om. Det regnar – äntligen – även om det kanske är lite fel tajming med allt som ska göra ute före midsommar. Åtminstone var planerna så – men det blir nog midsommar även om inte allt som var tänkt att bli laserat blir det.

Det var skönt att kunna sitta och göra ingenting – som jag längtat så mycket efter. Att kunna få känslan av att nu måste jag göra något. Jag har suttit i min stol framför TV:n och sett fantastiskt intressanta program + Grease, musikalen … Kul, vilka minnen. Det här var tydligen en live föreställning – såg inte början så jag förstod inte riktigt hur de genomförde den. Men den var bra – härliga aktörer. Musiken blir man glad av – åtminstone jag.

Vet inte om jag skrivit att jag kostat på mig ett prepaid TV abonnemang som gör att jag kan se fler kanaler än de vanliga. Älskar engelska deckare och de går ofta på 7:an och 8:an. De första 30 dagarna har jag dessutom tillgång till alla kanalerna. Fattar inte -hinner folk titta på alla dessa kanaler. Försökte att hänga med i TV-tidningen, men har ganska lite koll på vilka kanaler jag har. Är egentligen fel tid på året att göra en sådan här sak – vem sitter inne och tittar på TV veckorna före midsommar – om det inte spöregnar förstås och det har det gjort idag hela dagen. På förmiddagen hade vi mätt upp 33 mm, och det har nog kommit nästan lika mycket till.

Ikväll kunde jag se Midsomer Murders – den gamla varianten med John Nettles, föredrar dem … Annars var det ganska magert, efter min smak – imorgon söndag krockar programmen. Poirot visa Midsomer Murders …


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *