Starka vindar …

Igår bar det av till ön igen. Maken var lite otålig – antagligen vill han ha någon som lagar maten. Är enklare så …

Men först kom han in till stan och sov en natt där. Jag har fullt upp, vare sig jag är i stugan eller i stan, men maken har inte så mycket. Dvs, det finns massor att göra, men det är han inte så intresserad av, eller snarare, han ser helt enkelt inte att det borde göras. Vi har våra diskussioner, de slutar alltid i intet.

Det har blåst som bara den idag, men det har varit varma vindar. Jag har bestämt att jag skall ha en sista helg då jag bara skall sitta och läsa med fötterna på en  pall – vilket jag gjort idag. Men stundtals var det nästan som om jag skulle blåsa iväg. Det var ganska starka vindbyar, vad vi märkte det mest på var att vår gamla en släppte ifrån sig massor med barr. Inte särskilt trevligt att få på sig, eller innanför kragen.

Det har inte hänt så mycket, men igår var vi och lade delbetalning på den friggebod som skall ersätta gästhuset uppe på berget. Sedan tittade vi på de träd, som sonen markerat. På tisdag kommer det en farbror som skall fälla dem. Vi lade till några som vi anser skall bort.

Grannen kom och talade om att han blivit morfar!
Så grattis Morfar Bo och välkommen till världen lilla Stella!
Ett grattis även till mor och far!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *