Starbucks …

Gick med i en förening och där lades all information ut på Facebook och jag fick lov att installera det. Visst, det är trevligt att följa mina vänner – men att sitta o knappa på telefonen så fort man har en hand ledig – nej …

Nu har jag blivit övertalad att lägga upp Instagram, Pinterest, och Flickr. Evernote och Dropbox blev jag med redan förra året. Jag har dessutom blivit med en massa ”braoha” appar där jag på ett snabbt och lätt sätt ska kunna redigera mina bilder. Säg det till en som jobbat i Photoshop sedan 2003. Det sitter liksom i ryggmärgen och jag vågar påstå att jag är ganska bra på det. Nu är allt så förenklat, så jag kommer nog att hamna vilse bland alla symboler. Vi får se framgent hur jag lyckas.

Har i många år fotat med min lilla kamera, laddat in bilderna i datorn och sedan går det som en dans. Nu är det telefonen som tar bilderna (om jag kommer ihåg). Den lilla kameran blev jag bestulen på och alla säger att min kamera i telefonen är så bra – men jag mäktar inte med att zooma. Då är tillfället redan förbi. Alltså ska man bara trycka och – och gissa hur mycket redigeringsarbete det blir med det – moderna program till trots.

Men ja’ ä int’ bitter … Ska med stort allvar försöka sätta mig in i detta – går det bra – ok. Går det inte, blir det en ny liten kamera och PS i fortsättningen …

2 reaktioner på ”Starbucks …”

 1. Hej Marie,
  Tycker att det är toppen att du har kommit i gång med din web. Här är allt normalt och vi åker till S.A. om 2 veckor och skall på plats undersöka alla d—-la lagar och regler hur man eventuellt kan spendera pengar i det här landet. Som det ser ut nu har vi börjat att fundera på om vi skall sälja och tillbringa vår tid någon annanstans iguds rike. Kanske california heer we comes.
  Ha det bra
  Olle

 2. Hej Olle,
  Ja, det verkar onekligen som om man måste tänka till vad gäller SA.
  Har ju tidigare varit flitig här – får se hur det blir framåt. Det finns ju så många ”sociala” medier nu … 🙂
  /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *