Nytt …

Som ni ser så har det skett en liten förändring här. Det är inte klart än, lite till som ska in. Har suttit hela dagen och försökt att ”tränga” in i en massa ”nymodigheter” som dottern – vem annars … 😉 – har satt mig in i. Dvs. hon är insatt och förklarar för mig. Så fort jag förstår hoppar vi vidare till nästa moment. Ja, ni kan tänka er. Jag glömmer sakta, men alldeles säkert, det jag lärt mig innan.

Dottern har en ängels tålamod och jag anstränger mig verkligen, men det är inte så lätt att kämpa mot en hjärna som håller på att trappa av. Det kanske låter som om jag beklagar mig – men inte alls. Jag tycker att det är roligt och ser fram emot när vi tragglat så pass att jag blir självgående.

Skulle ha gjort ett experiment med bilder i kväll, men fastnade på en rörig hårddisk och försökte att städa upp där i stället – det får bli morgondagens uppgift att hitta lämpliga bilder …

Nu måste jag sova på saken. God natt!

  1. Skriv gärna en kommentar om ni gillar utseendet – även om det inte är helt klart än … (Här stod det PS, men blev en 1:a som jag inte mäktar med att ta bort)

4 reaktioner på ”Nytt …”

  1. Bra jobbat! Ett stadigt steg framåt! Och skriv i Evernote! 🙂

    Väldigt fint – ser så fram emot att se bildspel med dina bilder.

  2. Jag lovar – det kommer att bli så många bilder att ingen orkar titta … 😉
    M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *