Solsken och rosé …

img_7278

Idag har jag varit på trevligheter. Jag har varit på ”tjejträff” – vi blev bara två, men det var så bra så. Först klarade vi av lite formaliteter med vår förening, sedan blev det ett glas rosé på poolkanten. Dvs glaset stod på poolkanten och vi befann oss i. Det var skönt i det varma vädret. Vet inte hur länge sedan det är som jag badat – tycker alltid att det är för kallt, men så var inte fallet idag.

Sedan blev det ytterligare ett glas rosé vid solsängen när vi solade och torkade oss. Vet inte heller när jag gjorde det sist – solade. Var ju riktigt skönt – måste se till att göra det innan vi åker härifrån. Det var tur att det var så ljust, solglasögon krävdes då vi var bländade av solen i vilket fall – annars hade vi bländats av mina vita ben …

Värdinnan gjorde i ordning den mest läckra sallad med stekt fisk – låter kanske inte så gott, men jag lovar. Det var vitfisk stekt i pesto … Kommer jag att härma.

Vinet räckte hela dagen och när lunchen var avslutad så satt vi med varsitt glas och handarbetade. Värdinnan virkade och stickade under tiden som vi avhandlade diverse samtalsämnen – det var ingen brist på dem och vi kunde ha suttit kvar än, om inte maken ringt och frågat vart jag tagit vägen. Nu hade jag i vilket fall tänkt på refrängen – vinet var ju slut – och taxin skulle precis beställas.

Det blev en helt underbar, avkopplande dag och jag hade så trevligt. Och, … det var faktiskt bara en flaska vin som räckte hela dagen – men mycket is …

Inte svårt att hålla sig för skratt här inte, skål ...
Inte svårt att hålla sig för skratt här inte, skål ...
Slut på en härlig dag ...
Slut på en härlig dag ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *