Minimala rörelser …

Jag skall inte gnälla, men jag är ingen som uppskattar att vakna på morgonen och det redan är 27 grader. Det hjälper inte att duscha, efter en liten stund så är det lika igen.

Dagen har ägnats åt att återställa kontoret och koppla alla sladdar osv. Dess emellan har jag pustat – jag har faktiskt kört två tväggmaskiner – det torkar på nolltid, men jag blir genomsvettig av den lilla ansträngningen att hänga tvätten.

Maken gav sig iväg till golfbanan (!), visserligen en korthålsbana, men … Själv försökte jag koncentrera mig på att bli av med lite skrivelser, men händer och armar klibbade fast vid skrivbordet, så jg gav upp och gav mig av till en av favoritrestaurangerna där jag beställde in en god, kall kycklingsallad. En stor flaska iskallt mineralvatten och under parasollet med lite vind som fläktade, sä kändes det inte helt fel.

I kväll har jag suttit mycket stilla i det lilla korsdrag som vi kan uppnå genom att ha alla dörrar och fönster öppna. Hurra, det är nu bara 29 grader ute och 30 grader inne. Innan det är dags för sängen så blir det en kall dusch …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *