Snuvigt till hälften …

Maken skulle upp tidigt i morse – det är hans golfdag. Först en lektion och sedan spel. Det gör att det automatiskt är min ”fria” dag, vilket jag såg fram emot – tills jag vaknade när maken steg upp. En förkylning hade slagit sina klor i halva mig, men bara ena halvan av huvudet och halsen. Men det hjälps ju inte, båda halvorna bildar ju en och samma skalle. Så när den ena halvan nyser, så är det bara för den andra att hänga med.

Det blev ingen promenad idag, det blev stunder framför datorn istället, men där finns det hur mycket som helst att göra. Idag var det handlingar som skulle skrivas ut inför årsmötet. Sedan blev det faktiskt också ett pussel och därefter läste jag ut min bok, sittandes på balkongen. Men medan maken gick med bar överkropp och kortbyxor, så var det både strumpor, tajts och varm kofta för min del.

Under tiden har jag druckit te och knaprat ”magnecyl”. Dessutom har jag intagit något som heter Swedish Bitter. En fruktansvärt bitter dryck – nackhåret reser sig och ansiktet dras ihop i kramp … Det är något som man påstår att svenskar tog med sig till 30-åriga kriget, och som sedan hamnat här. Vi såg de små flaskorna på apoteket redan de första åren vi var här, men vi har aldrig provat. Vi får se om det hjälper, skall för säkerhets skull ta något modernt också …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *