Skogsarbete …

Idag försökte vi göra lite röjningsarbete på tomten. Vi fick ju 10 träd fällda för ca en månad sedan, och maken har röjt så att man tar sej fram. Men det har inte blivit så mycket tid till mer. Idag lyckades vi i alla fall jobba ett par timmar. Dottern, som blivit sjuk igen, var hemma och arbetade vilket gjorde att vi vågade oss ner för backen med barnbarnet sov.

Vi lyckades dra några klampar upp för berget, men det var varmt och vi ”simmade” fram i ris. När vi försökte att dra ihop dessa grenar så rev vi oss ordentligt på armar och ben – det är bara amatörer som inte har långärmat och långbyxor, det räcker inte med bara stövlar. Dessutom så låg riset som om det vore flätat samman, och vi lyckades inte dra loss så mycket. Vi fick lämna det och försöka dra upp klabbarna ändå. Vi vill ha dem en bit upp på tomten, där kan maken klyva dem och de blir mer lätthanterliga innan de skall bäras upp vidare för berget.

När barnbarnet vaknade var vi ganska möra, men också ganska nöjda. Det finns många fler att dra upp, men vi har kommit en bit på väg. Eftermiddagen tillbringade vi med barnbarnet som var lycklig att bli uppmärksammad, så liten han är så är han ganska rolig. Idag fick han tag i storasysters ”skottkärra” och överlycklig gick han runt med den…

img_0044.jpg

En liten, liten bit på väg …
img_0045.jpg

img_0047.jpg

Titta, jag kan också precis som min stora syster …

img_0063.jpg

Hurra – äntligen mat …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *