Sjövått …

Nu har jag varit på vift ute i djungeln … Vått, vått. Vått – fuktigt och vått från ovan i form av regn. Fläktar i taket gjorde det uthärdligt och det gick nästan att sova. Helt fascinerande att se hur det droppade från träden även när det inte regnade. Har tagit massor med bilder – kunde ha tagit många fler.

Vi har sett orangutanger och näsapor, de första i ett projekt med matning, de senare i trädtopparna längs floden.

Det blev inte övervikt av bagaget, trots att kläderna antagligen är dubbelt så tunga pga att de är sjövåta. Vilket vi också är. Men nu sitter vi på flygplatsen och fryser i AC:n – hoppas kläderna är torra snart.

Planet är fem timmar försenat, men en stackars tjänsteman bakom transferdisken lyckades att boka om 24 Sweor till ett plan som gör oss bara 4 timmar försenade. Planerna på att lämna in kläderna till tvätt och att få klä sig lite fräscht i morgon, sprack. Vi kommer fram mitt i natten.

Allt gungar just nu, vi har åkt båt i hög hastighet i många mil längs en flod som jag inte kommer ihåg namnet på.  Uppkopplingen här på flygplatsen är svajig och jag åker ur titt som tätt. Jag får fortsätta från hotellet i morgon. Nu ska jag försöka ladda upp detta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *