Sista kvällen – så ljuvligt varm och skön …

Idag har jag tvättat och tvättat. Vädret stod oss bi. Som alltid tror jag att jag har läget under kontroll, men det dyker alltid upp en ”gubben i lådan”. Hittills har han varit ganska liten, vilket ororar mig – vad har jag glömt …?

 

Vi var ner till Waterfront för att fixa våra moms-återbäringskvitton. Totalstopp, vi har fel sorts visa. Vi har äntligen lyckats få ett tvåårs-visa. Men då får vi inte handla momsfritt, som alla turister får göra – även i Sverige. Det tristaste med det var att vi offrade så många timmar på det.

 

Jag har nu i stort sett packat min väska – dvs allt som skall med hem har jag slängt i väskan. Men innan sprayade jag väskan med insektsmedel, man vet aldrig.

 

Sedan hade vi en trevlig avskedsmiddag med två goda vänner på favoritrestaurangen i kvarteret. Det är så tråkigt med avsked, men vi reser åtminstone åt samma håll. Vi imorgon och de nästa vecka.

 

Så nu kommer det inte att bli någon uppdatering här förrän tidigast lördag.

 

Vi skall flyga så säkert vi kan – vi hörs …

(Nåt aprilskämt blev inte heller …)

2 reaktioner på ”Sista kvällen – så ljuvligt varm och skön …”

  1. Ja, vi vill egentligen inte, men nu känns det inte helt fel – här är så rörigt. Inte alls sig likt …
    Kram
    m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *