Shopping …

img_1929.jpg

Jag hade en del att fixa med på förmiddagen och tog bilen till köpcentret. På ett gammalt fabriksområde har man byggt ut och byggt till under flera år och nu kan man hitta i stort sett alla butiker på detta område. Så praktiskt att bara ta bilen, parkera – gratis – och uträtta sina ärenden. Undrar hur det kommer att bli för butikerna i stan på sikt med biltullar och dyra parkeringsgarage – om man ens får plats. Det här passar mej bättre och det tar inte mer än 5 minuter att åka dit.

Mötte kusinen, som hade med sej djupfrysta lingon till syster. En del av den skörd som vi plockade för några veckor sedan i Hälsingland. Syster från Göteborg, som varit här i stan för att sätta sej in i sitt nya arbete, skulle åka tillbaka på eftermiddagen medförandes dessa lingon.

Vi skulle också titta på en dator till kusinen. Där stod vi två tanter, vi hann inte ens se oss omkring förrän vi hade en ung man som ”visste allt” om datorer, som gav goda råd – men som såg lite snopen ut när kusinen inte var beredd på att plocka upp plånboken direkt … Till hans försvar skall sägas, att han nog visste vad han talade om.

Kusinen åkte hem och jag fortsatte mot bokhandeln, man lämnade 20 procent på allt – jag försökte komma på de böcker som jag skulle köpa, men när jag stod där med alla böcker runt om mej, så kom jag inte på en enda författare … Jag åkte hem och lämnade över lingonen till syster, som startade sin resa mot Gbg.

Maken och jag avslutade dagen med en alldeles utsökt krabba …

(Solnedgångarna ersätts för ett tag av höstens framskridande …)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *