Prinsessa för en dag …

img_1921.jpg

Idag skulle det ske, jag skulle utnyttja min födelsedagspresent tillsammans med lillasyster, som fick samma present på sin födelsedag, ett presentkort på SPA. Vädret var helt fantastiskt, sol och varmt – en riktig sensommardag. Jag styrde kosan mot Nynäshamn, och körde vilse i staden. Ringde till syster och talade om att jag stod utanför en pizzeria, hon påpekade att det nog fanns minst 30 i stan … Med telefonens hjälp lotsade hon mej fram i staden, och jag var för en stund en sådan där irriterande bilist som sitter och håller sej i telefonen i ena handen och ratten i den andra – så det där med blinkers …

Vi kom fram till  SPA:t i tid. Naturen och havet bjöd på sitt allra vackraste jag. Syster började sin behandling och jag slog mej ner i en stol med ett fotbad, som man ställde upp med medan jag väntade. Sedan låg jag på en solsäng, i solen, och drack grönt te och mumsade på färsk, exotisk frukt. Syster kom ut alldeles salig och det tog en stund för henne att landa i verkligheten. Då var det min tur – och jag hamnade också en bit ovanför marken under två par händer som donade på ett skönt, avslappnande sätt. Tror att jag somnade till en stund.

Tillbaka utomhus, i fortsatt solsken, så tog vi det lungt på varsin solsäng en stund innan syster badade i inomhuspoolen, jag tyckte det var för kallt och tittade gärna på. Vi bastade och satt och njöt av den vackra utsikten, havet var lungt, men att bada i det var otänkbart för oss båda – 14 grader. Vi kröp istället ner i en varmvattenpool, som var placerad på soldäck, där var nog temperaturen över 37 grader. Vi blev sittande där väääldigt länge och bara njöt. Vi ville egentligen inte avsluta och åka hem. Men allt varar inte för evigt, man skall ju sluta när det är som bäst. Men vilken dag vi lyckats pricka in …

Tack alla ni som gjorde denna dag möjlig!!!

Och idag skulle min farfar ha fyllt 110 år …

Utsikten från fönstret …
img_1905.jpg

img_1906.jpg

En glad och förväntasfull syster …
img_1909.jpg

Framdukat …
img_1913.jpg

Ska vi våga oss på ett dopp …?
img_1918.jpg

Vi valde den här varma gölen istället …
img_1923.jpg

En sista blick på utsikten. Tack för oss …
img_1926.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *