Processen fortsätter …

img_0387.jpg
Dagens rappport …

Idag var det strålande vår utanför fönstret, även om det varit en kall natt – dock ingen frost. jag fortsatte att poa på med det jag påbörjade igår. Maken skickades att byta ut balkongstolen och att köpa nytt handtag till toadörren. Lättare sagt än gjort – vi trodde att det var standard, men det är det inte, eller så är vår dörr för gammal. Men efter någon timmes strul, så har vi nu handtag och låsanordning till badrummet.

Det blev ingen tid till att sitta på vår nyfina balkong, men det hindrar inte grönskan från att fortsätta sitt fortskridande, det blir grönare och grönare för varje timme. Vi får se om det blir tid i morgon, eller om vi åker ut på landet och njuter av de sista fina dagarna innan man lovat dåligt väder till helgen. Arbetet här hemma lär ingen ta ifrån oss. Men jag känner att jag gärna vill komma ikapp allt som blivit liggande under de här sista åren då vi inte varit här.

Vännen Hans kom, han skulle han på konsert på Hovet, han skall sova över hos oss inatt. Men dat kan nog bli lite stökigt när han skall hem ikväll, det är fotbollsderby samtidigt.

img_0389.jpg
Det var meningen att ni skulle se våra nya balkongmöbler …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *