Påsken har visst börjat …

Så har påsken börjat utan att jag varit riktigt medveten om det. Jo, jag har fixat påskris, dekorationer och påskmat för makens skull. Ville att det skulle vara ”påsk” när han kom hem – men, jag har inte tagit in att jag kanske borde ha fixat påskhälsningar o sånt …

Det har varit en lugn dag, är glad att det inte varit full sol och varmt, blir så mycket längtan till stugan och annat då. Nu visade sig solen genom tunna moln och det har varit ganska låg temperatur, men inget regn – vilket vi behöver. Men det var inget dåligt samvete att bara sitta inne och göra ingenting. Maken läste ikapp några tidningar och kollat att jag fixat det där sopor osv …

Jag har lämnat tillbaka fåtöljen till honom och huserar åter i soffan. Går alldeles utmärkt, men just nu sitter jag här och avslutar skärtorsdagen, som varit en bra dag med god sill osv. Påskriset har äntligen visat att det lever, man kan ana att knopparna ska spricka ut. Tulpanerna är ljuvliga. Det är en fantastisk tid vi har framför oss …

Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *