Nytt ljud …

Jag skriver så mycket på dagarna, så den här tiden på kvällen är hjärnan alldels tom. Finns inte heller så mycket att berätta om, ni kan läsa gårdagens. Skillnaden är att idag har jag inte varit ute – inte ens suttit på balkongen.

Jag har producerat ytterligare några sidor. Det som tar tid är att lägga upp mallar och komma ihåg var jag skrivit de anteckngar med indéer eller text, som poppat upp vid fel tillfälle.

Nu har jag faktiskt kommit långt på väg, skall skriva några artiklar till och förhoppningsvis får jag några också som jag bett om. Sedan skall säcken knytas ihop. Jag hoppas att allt är klart till första advent.

Kompisen har stånkat på och låter lite irriterad ibland, men jag försöker smyga så gott det går i hennes innandöme. Idag har jag fått en ny klocka på väggen som låter så annorlunda mot den gamla, den tickar inte utan har något stressat konstigt ”nåt” som låter, ibland måste jag sluta för jag tror att det är Kompisen som låter konstigt …

Nu skall jag ta lite egen tid innan jag kryper i säng. En dusch, det är inte lika varmt idag, men fuktigt … Så en dusch, en whisky (har jag förtjänat …) och en patiens …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *