Nytt år – vart tog det gamla vägen … ?

Oj, det har gått en hel vecka … Ja, jag vet att jag hoppat över att skriva här – det har inte hänt så mycket som varit något att skriva om. Men att det har hunnit bli ett nytt år …

Kalkonmiddagen var lyckad, gästerna verkade trivas och alla tycktes uppskatta kalkonen, särskilt såsen.

Resten av veckan vet jag inte vart den tagit vägen. Nu är det i vilket fall nytt år. Maken och jag har skålat in både det sydafrikanska och det svenska nyåret. Det första i form av bubbel på balkongen där vi beundrade fyrverkerier och det senare där vi missade Jan Malmsjö (vi satt på balkongen och njöt av värmen – liksom en granne på berget som med jämna mellanrum skickade upp raketer i klass med Vattenfestivalen), men vi lyssnade till alla domkyrkorna. Clabbes diskoprogram tycker vi är lite väl hysteriskt. Jag har något minne om att han var likadan på sextio, eller var det sjuttio talet. Kanske dags att lämna över …

Nu vill jag önska alla ett GOTT NYTT 2011!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *