Nu är vi igång …

Imorse var det ganska dystert utanför för fönstret – det regnade inte men var ganska mulet. Jag satt i min varma fleecemorgonrock och efter en stund började det bli för varmt. Maken upplyste om att det var 15 grader varmt ute. Konstigt hur man kan luras att tycka att det är kallt bara för att det är mulet.

Vi plockade ihop för att åka till stugan. Jag tog med alla mina färger och original – för nu skall det verkligen bli av, efter snart 100 år eller nånting sånt …  Det blev så mycket att bära så jag fick tyvärr lämna en del till nästa resa. Väl frammme så blev det en stund på altanen med en kopp kaffe och en titt i en av mina inspirationsböcker. Det resulterade i att vi bar ner hammocken från altanen till dess plats. Maken tog fram såg och gav sej på en vildros och sedan lite annat. Jag tog fram högtryckstvätten och började tvätta altangolvet … Hann nästan allt, hade tänkt ta 1/4 del idag och resten imorgon – men … efter 3/4 delar (när man nu ändå håller på), så började apparaten att hosta. Berodde det på att den var överhettad eller på att brunnen inte klarade av mer … vet inte och det var ointressant. Jag kastade mej på avstängningsknappen. Vi får se imorgon hur det blir. Det är en oerhörd skillnad på före och efter iallafall…

Maken, som försöker att vara en god make, gav sej i kast med middagen. Det resulterade i hamburgare och wokgrönsaker, gott var det i vilket fall och inte minst så jublade jag… woow – han kan faktiskt laga mat…! Så i framtiden, inga undanflykter – jag kommer att se till att det alltid finns wokgrönsaker och  köttfärs i frysen …

Sist avslutade jag kvällen med att gratta min lillasyster – det är idag som hennes verkliga födelsedag är. Hon börjar komma ikapp nu …

img_0443.jpg
Tänk vad vattenkraft kan åstadkomma …

img_0440.jpg
Så genialt enkelt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *