Nästan som sommar …

img_0444.jpg

I förmiddags sprutade vi klart den sista lilla biten på altanen. Det var sol och lite vind så det torkade upp snabbt och vi bestämde att vi skulle försöka stryka på oljan idag. Vi skulle hämta barnbarnet på dagis och då passade vi på att handla olja.

Vädret var helt underbart, strålande sol och varmt. Barnbarnet, som älskar att bygga Lego när han är här, fick övertalas att sitta på ute altanen på en filt och leka. Naturligtvis ville han hjälpa till att måla och efter några försök då han fick hålla i skaftet och måla lite, så var han nöjd och lekte med sina bilar o Lego. Maken och jag hann mycket mer än vi trott var möjligt. Nu har vi bara en liten bit av golvet kvar. Får se om det blir tillfälle att stryka det i morgon.

Vi invigde grillen idag och åt middag ute på altanen, inte illa för att vara dagen före Valborg. Barnbarnet var så trött att han hade kunnat somna kl 18. Men Bollibompa gjorde att vi kunde skjuta upp det till lite mer normal tid. När det var godnattsaga ville han sitta upp – han hade nog somnat annars 🙂 – och, han ville höra två sagor … Men de sista meningarna brydde han sej inte om. Då ville han sova – hoppas nu att han sover hela natten, och det gör inget om han sover lite längre i morgonbitti …

img_0447.jpg
Titta jag kan också det här …

img_0450.jpg
Men det här är roligare …

img_0455.jpg
Årets första grillmiddag ute …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *