Nästan full …

Ja, dvs månen.

Satte mig en stund på balkongen och betraktade den och lyssnade på tystnaden. Här är verkligen tyst. Det har också resulterat i att jag nu vet vilken besvärlig tinnitus jag har. Det har jag ifs vetat ett tag, men den blir så mycket mer påtaglig här i Strängnäs. Alla verkar gå och lägga sig i normal tid, inga bilister som kör omkring – tyst med andra ord. Även kyrkklockorna verka tystna på natten – vet inte om det är så, men tror det.

Promenaden, som blivit obligatorisk, genomfördes idag också – men det var rått. Det var så skönt igår och jag hade för varm jacka på mig, idag bytte jag till en utan kapuschong, det visade sig vara gaska grinigt och kyliga, fuktiga vindar. Spisrosorna satt i flera timmar. Tog bara telefonen med mig idag och fotade en del. Fingrarna hann domna bort för den var så långsam.

Vet inte om den lagt av helt – bilderna har inte laddats upp. De var nu inte så upplyftande, får se om de finns uppladdade i morgon, om inte får jag försöka krångla med den teknik som jag avskyr.  Ni går inte miste om några större upplevelser …

2 reaktioner på ”Nästan full …”

  1. Nu har vi fatt fart pa vart inetsystem vilket inte var det enklaste. Men som du ser saknar vi prickarna i vart nuvarande system. Men, men det kan bara bli battre. Ser man på nu ändrade sig systemet till svenska tack tack. Vad ville jag egentligen,,,, jo tack för fina verbala inlägg

  2. Så glad för er skull, vet hur det strulat. Här har det varit glest med inläggen, men kanske det blir bättre …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *